Wat kan ik voor je doen?

 

Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken. Afhankelijk van de fase waarin jullie bedrijf zich bevindt en jullie specifieke MVO-vragen bespreken we tijdens een eerste gesprek wat het beste bij jullie past. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

Wil je beginnen met het volgen van een Masterclass zodat je in een dag meer kennis krijgt en concrete handvatten om te beginnen? Bekijk dan de Masterclass: “van Green Deal tot Productpaspoort” of de Masterclass: ” Duurzaam inkopen van fashion” of de Masterclass: ” Circulaire Fashion & Textiel”.

Je kunt ook kiezen voor MVO-coaching waarmee ik je verder help om de volgende stap te zetten in je duurzaamheidstraject of voor een adviestraject waarin we samen jullie MVO-strategie ontwikkelen. Kijk dan bij MVO coaching & advies.

Wil je verder praten? Maak dan een afspraak zodat we samen kunnen kijken welke optie meest geschikt is voor jou.

 

Strategische

Intake Sessie

Tijdens een strategische intake sessie bespreken we welke MVO en duurzaamheidsvragen julliehebben en bepalen we hoe ik jullie kan begeleiden om deze vragen om te zetten naar ‘doen’.

Wil ook jij verder brainstormen hoe je jullie bedrijf kunt transformeren naar een bedrijf met een duurzame werkwijze en een gezonde groei en winst? 

Neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit!